ŽEPKI ZA PLASTIFICIRANJE A4 (303X216) 100MIC SIJAJ 1/100

Žepki za trajno zaščito vaše dokumentacije. Primerni so za večino aparatov za toplo plastificiranje. V sijajni in mat izvedbi površine, različnih dimenzij. V zavitku je 100 žepkov.


NAVODILA ZA UPORABO:
"Pred uporabo se prepričajte o temperaturi, na kateri se plastificira izbrani žepek.
Višina temperature je odvisna od debeline žepka za plastificiranje, ki ga uporabljate. Debelejši je, višja je temperatura in obratno.
S stikalom za reguliranje temperature nastavite ustrezno temperaturo plastificiranja glede na debelino žepka. Ko je plastifikator ogret na delovno temperaturo, lahko pričnete s plastiticiranjem. Željeno vsebino vstavite v žepek, nato pa žepek potisnite v plastifikator z zlepljeno stranico naprej."

OPOZORILO:
"Žepek vstavljajte tako, da vam tako z leve kot desne strani ostane nekaj prostora (sredinsko vlaganje žepka). Žepke obdelujte šele po plastificiranju (razrez, obrez, ...).
V kolikor se žepek zagozdi v aparatu, uporabite stikalo za vzvratni pogon. Na aparatu prestavite smer vrtenja s FWD na REW, medtem ko z roko držite preostanek folije, ki gleda iz aparata in jo z zmerno silo vlecite ven (kolikor dovoljuje aparat).
To lahko storite le v času, ko je aparat še ogret. Če ga ugasnete, ko je folija še v njem, se bo staljeno lepilo razlilo med valje in grelec. V tem primeru lahko pride do mehanske poškodbe na aparatu."
Značilnosti artikla
Brand ŽEPKI

Pozdravljeni!
Za polno Extra Lux
izkušnjo se prijavite

ZAV

Sorodni izdelki